Zi de relax cu Bebe savurand ciocolata fierbinte !!!

Azi la fel ca-n multe alte zile, tre` sa lenevesc toata ziua! Stau in pat, citesc chestii interesante pe net, ascult muzica sau pur si simplu il admir pe bebik cum danseaza in burtika.

Afara e o zi plina de ceata si frig. Timp trist si posomorat, asta e tot ce-am vazut prin geam, atunci kand incercam sa mai trag un pic de aer curat prin geamul deschis.
Mi-am scos nasul pe fereastra si-am zis ca nu ies din casa...

Am o liniste din aia de sarbatoare, pluteste-n tot apartamentul, iar colindele de Craciun
m-ademenesc sa le dau volum.
Chiar daca pe strazi lumea merge mohorata si apropierea Anului Nou nu se prea simte, noi cu bebe deja ascultam frumoasele colinde si ne bem linistiti ciocolata fierbinte.

Azi mi-am pus in gand sa stau in pat toata ziulica si sa-mi implinesc toate poftele , inklusiv si cea de odihna.
Am pornit deja spre saptamana 38 si parca tot nu-mi vine sa cred ca am o fiinta vie in burtika mea...O fiinta mica si firava pe care-o voi tine curand in brate.

Ma gandesc ce cadouri sa le fac la ai mei de Anul Nou...noh...bebu va fi si el un cadou scumpik, dar va fi deja in noul an 2011 sau poate de Craciun!?

Pana atunci imi petrec dupa-amiaza asta facand planuri marete de sarbatori, alintandu-mi puiul din burtika si savurand inca o cana de ciocolata fierbinte cu lapte. Te Sfatui si pe tine sa te relaxezi un pic asa, sa vezi ce bine prinde...!

Comments

Popular posts from this blog

La Mulți ani, Fiul meu drag!

Saptamana 23...N-ai scris demult, dna Danielean!

Azi se face o lunisoara!!!